Geweldig!

Om zeker te zijn van de reservatie raden wij aan om de betaling zo snel mogelijk over te maken. Vergeet vooral niet in de communicatie van de overschrijving de gewenste informatie te vermelden!

Storten kan op rekeningnummer BE46 0013 9944 2036.

Een glas Felix Gin – 15 € 

Voor de reservatie van een glas Felix Gin is het belangrijk dat je je email adres vermeld in de communicatie. Zo kunnen we samen afstemmen op welke datum en locatie het beste past om samen te genieten. Voorbeeld communicatie: “Felix Gin , info@felixgin.be

Een fles Felix Gin  65 €

Voor de aankoop van een fles Felix Gin moeten wij u op dit ogenblik teleurstellen. Door de grote vraag zjin alles flessen 2016 reeds uitverkocht. MAAR, je kan je zeker laten registreren om volgend jaar er bij te zijn! Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@felixgin.be. Vermeld hier zeker ook je naam en je contact gegevens.

Vrije bijdrage – 5 €

Uiteraard kan je het hele project ook steunen met een vrije bijdrage. deze kan ook overgemaakt worden op het vermelde rekening nummer. Belangrijk hier is dat je de communicatie als volgt opbouwd “Felix Gin, vrije bijdrage, naam”. liefst ook je email adres vermelden zodat we je kunnen bedanken!

Horeca – 600 €

Voor de horeca hebben we een appart pakket van 10 flessen voorzien. Wij raden aan om eerst contact op te nemen met ons alvorens het geld over te maken. Mail ons op info@felixgin.be

 

Groeten en tot snel,

Het Felix Gin team.

P.S.: “It’s always gin time