We organiseren op zondag 23 juli een tasting op een heel bijzondere locatie. Felix Gin is een eerbetoon aan Felix Sohie, de founding father van de druiventeelt onder glas. Daarom zijn we te gast in de serres van Erik Van Camp. Wat ons betreft, de ideale moment om onze gin te proeven want de eerste druiven zullen op dat moment rijp zijn.

Daarnaast betekent Felix in het Latijn letterlijk fruitig. De Romeinen gebruikten het ook om geluk en plezier mee te omschrijven. Dat is de sfeer waarin we graag vertoeven. Naast de tasting zelf, zal er ook een rondleiding zijn door het serrebedrijf. Zo komt u alles te weten over hoe de lekkerste druiven van ons land worden gekweekt.

Plaatsen zijn beperkt

De voorraad gin is beperkt. Daarom vragen we u vriendelijk om op voorhand uw plek en het aantal glazen te reserveren. Dat kan via deze link.

Met de opstart van dit initiatief gaan heel wat kosten gepaard. Een deelname aan de tasting kost €15,- per persoon. Met deze bijdrage proeft u niet alleen als één van eerste deze unieke gin. U steunt daarmee ook dit nieuw project in de Druivenstreek. Tijdens de tasting bestaat ook de mogelijkheid om nog andere gin’s en tonics te proeven. Die zal u ter plaatse kunnen afrekenen.

Het Felix Gin Team.
Peter Schneider, Joris Pijpen, Loic Fiermans en Roby Guns

PS: Kan u er niet bij zijn? Niet getreurd, we organiseren ook nog een tasting in september: https://www.facebook.com/events/1183879021732211/