Ons verhaal

De Druivenstreek is bekend om haar fantastische druivencultuur en roemrijk verleden. De wereldberoemde eetdruif schonk de streek welvaart en rijkdom. Zo getuige de typische serristenvilla’s. Ondanks de globalisering en een eengemaakte Europese markt worden vandaag in Hoeilaart nog steeds de beste en meest kwaliteitsvolle druiven geteeld. Heerlijke druiven waar mensen van overal voor afzakken naar de streek. Met dit initatief willen we onze schouders zetten onder een nieuwe generatie druiventelers.

De naam is een eerbetoon aan Felix Sohie, de founding father van de druiventeelt onder glas. Elke fles is vervuld van de nodige vakkennis. Door te werken op basis van ruwe grondstoffen krijgt de gin meer smaak. Een groot verschil met de commerciële ginmerken. Het resultaat mag er zijn.

Oordeel gerust zelf en bestel hier een fles!

Wie zijn we?

Naast het muzikale talent, stroomt er bij Peter Schneider ook het serristenbloed door z’n aders. Hij is liefhebber van goede dingen. En heeft een verfijnde smaak en kennis van smaakbepaling. Zijn ervaring met het maken van wijnen neemt hij dan ook graag mee. Dit project is een logisch gevolg van al zijn passies! 

Verkooppunten

Felix Gin is eveneens te koop bij ons in de buurt!

* Druiven Mia Michiels/Schneider Hoeilaart
* Druiven Van Camp Hoeilaart
* Holar en Isca Hoeilaart
* The drinks Huldenberg 
* Royal Dujardin Overijse
* Canapé Tervuren