Het verhaal…

De Druivenstreek is bekend om haar fantastische druivencultuur en roemrijk verleden. De wereldberoemde eetdruif schonk de streek welvaart en rijkdom. Zo getuige de typische serristenvilla’s. Ondanks de globalisering en een eengemaakte Europese markt worden vandaag in  Hoeilaart, Overijse, Tervuren en Huldenberg nog steeds de beste en meest kwaliteitsvolle druiven geteeld. Heerlijke druiven waar mensen van overals afzakken naar de streek. Met dit initatief willen we onze schouders zetten onder een nieuwe generatie druiventelers.

De naam is een eerbetoon aan Felix Sohie, de founding father van de druiventeelt onder glas. Elke fles is vervuld van de nodige vakkennis. Door te werken op basis van ruwe grondstoffen krijgt de gin meer smaak. Een groot verschil met de commerciële ginmerken. Het resultaat mag er zijn.

Oordeel gerust zelf en bestel hier een fles!

Wie zijn wij?

Peter Schneider

Peter Schneider

Naast het muzikale talent, stroomt bij Peter ook het serristenbloed door z’n aders. Hij is een liefhebber van goede dingen. En heeft een verfijnde smaak en kennis van smaakbepaling. Zijn ervaring met het maken van wijnen neemt hij dan ook graag mee. Dit project is een logisch gevolg van al zijn passies!

Loïc Fiermans

Loïc Fiermans

Een geboren Brusselaar met groene vingers en een voorliefde voor gin. En wat is er leuker dan die twee passies samen te brengen? Gin en druiven zijn een ideale combinatie. Felix Gin is één van de vele redenen waarom Loic  verhuisd is naar Hoeilaart, de bakermat van de druiventeelt

Joris Pijpen

Joris Pijpen

A founding father! En wat voor één! Joris zet zich al jaren in voor projecten die door en voor Hoeilanders georganiseerd worden. Daarbij hoort  ook het uitproberen van nieuwe ideeën met respect voor de tradities! Hij is dan ook een fiere grondlegger van Felix Gin!